Mattias Lind är en konsult inom it-branschen. Jag är specialiserad på Microsoft SQL Server, infrastruktur, kommunikation och säkerhet.

Välkommen!

Jag driver ett eget litet företag, Fandes Sverige AB, som levererar driftstöd, optimering av databaslösningar, utbildning genom partner, Informator, och mycket mer. Jag har arbetat som konsult sedan 1992 och drivit egen verksamhet sedan 2002.

En av mina passioner är westernskytte. De som känner mig har säkert hört detta till leda. Westernskytte i Sverige drivs genom Sweden Western Shooters. Skytteformen kallas Cowboy Action Shooting, och är som namnet antyder fyllt av Action. Man skjuter tidstypiska westernvapen, i tidstypiska kläder, i scenarier och resultatet räknas i förbrukad tid med tidstillägg för missar och procedurfel. 2006 var året jag fick mitt första SM-guld i kategorin Gunfighter, man skjuter med en revolver i vardera hand.

måndag 5 november 2007

I'm going to Barcelona...

Skriver detta i all hast. Bestämde mig i fredags, eftersom jag fått några dagar över, att åka ner till Barcelona och Tech-Ed Developers 2007. Tyvärr har jag lite möten idag måndag. Eller tyvärr ska jag inte säga, har sett fram emot dem ett tag nu.

SQl Server 2008 är en spännande produkt när den kommer, det har hänt lite nytt och spännande för alla. Efter den här veckan hoppas jag att jag vet vad jag ska säga om den. För Er som tänkt komma på seminariet i december om nyheterna i SQL 2008, under den här veckan bestämmar jag innehållet... :o)

Vill bara avsluta med: "Una cerveza, por favor!"

Inga kommentarer: