Mattias Lind är en konsult inom it-branschen. Jag är specialiserad på Microsoft SQL Server, infrastruktur, kommunikation och säkerhet.

Välkommen!

Jag driver ett eget litet företag, Fandes Sverige AB, som levererar driftstöd, optimering av databaslösningar, utbildning genom partner, Informator, och mycket mer. Jag har arbetat som konsult sedan 1992 och drivit egen verksamhet sedan 2002.

En av mina passioner är westernskytte. De som känner mig har säkert hört detta till leda. Westernskytte i Sverige drivs genom Sweden Western Shooters. Skytteformen kallas Cowboy Action Shooting, och är som namnet antyder fyllt av Action. Man skjuter tidstypiska westernvapen, i tidstypiska kläder, i scenarier och resultatet räknas i förbrukad tid med tidstillägg för missar och procedurfel. 2006 var året jag fick mitt första SM-guld i kategorin Gunfighter, man skjuter med en revolver i vardera hand.

fredag 4 juli 2008

Semestertider

Nu är det dags igen, semester! Flera veckor av ledighet och lättja. Vill passa på att önska alla en trevlig sommer. Själv kommer jag fördriva en stor del av tiden med att förbereda mig inför sommarens tävlingssäsong. Svenska Mästerskapet om tre veckor och precis klar med det skandinaviska med ett silver i behållning.

Hösten kommer senare och då kommer även MS SQL Server 2008 förhoppningsvis. Med Informator har vi en ny serie med seminarier och kurser på gång. Måste bara passa på att nämna att Informator har bundlat de tre BI-kurserna tillsammans med en certifiering till ett riktigt förmånligt pris. Passa på att fynda alltså.

Vi ses!

Inga kommentarer: