Mattias Lind är en konsult inom it-branschen. Jag är specialiserad på Microsoft SQL Server, infrastruktur, kommunikation och säkerhet.

Välkommen!

Jag driver ett eget litet företag, Fandes Sverige AB, som levererar driftstöd, optimering av databaslösningar, utbildning genom partner, Informator, och mycket mer. Jag har arbetat som konsult sedan 1992 och drivit egen verksamhet sedan 2002.

En av mina passioner är westernskytte. De som känner mig har säkert hört detta till leda. Westernskytte i Sverige drivs genom Sweden Western Shooters. Skytteformen kallas Cowboy Action Shooting, och är som namnet antyder fyllt av Action. Man skjuter tidstypiska westernvapen, i tidstypiska kläder, i scenarier och resultatet räknas i förbrukad tid med tidstillägg för missar och procedurfel. 2006 var året jag fick mitt första SM-guld i kategorin Gunfighter, man skjuter med en revolver i vardera hand.

måndag 23 juli 2007

Rörmokare...

Idag har jag imponerat på mig själv. Jag har dragit om avloppet för toaletten och vattenledningarna till badrummet och monterat den vägghängda toaletten. Döm om min förvåning när skarvarna blev täta, rören raka, böjarna i rät vinkel och toaletten inte föll ner på golvet. Nu ska det spacklas och fuktspärras (det är det enda jag inte gör själv), sedan ska det målas och byggas bänk, läggas golv, monteras handfat och avslutningsvis BETA-testas.

 

Med hälsningar från en nöjd och belåten semester-Mattias

Inga kommentarer: